FOTOGRAF I UPPSALA

Erik Almqvist

Professionell fotograf i Uppsala

När du anlitar oss är det Erik Almqvist du kommer att arbeta med. Erik driver Fotostudion som är en del av KMR Studios i Uppsala. Tillsammans kommer ni ta fram en tydlig specifikation på vad du letar efter så du vet precis vad du kan förvänta dig redan innan arbetet tar sin start.

Vi erbjuder företag, privatpersoner och artister/band hjälp med en rad olika tjänster inom både fotografi och video. På den här sidan hittar du exempel på de vanligaste tjänsterna vi erbjuder våra kunder.

KMR Fotostudion Fotograf Piano

Events och viktiga händelser

Vi filmar och fotograferar på events i och runt Uppsalaområdet (Stockholm, Gävle, Västerås). Stärk medarbetarengagemanget med fotografier och filmklipp från den lyckade personalfesten. Eller föreviga tillfällen som bröllop, dop eller födelsedagar med hjälp av proffsiga bilder och videos.

Ett populärt upplägg är att vi kommer och både fotograferar och filmar under hela eventet, vi väljer ut, klipper och redigerar bilder samt skapar en så kallad ”after movie” som fungerar som en reklamfilm för eventet. Ett fantastiskt sätt att minnas en lyckad dag!

Butiker och produkter

Vill ni uppdatera personalbilder och bilder på er hemsida så hjälper vi er hela vägen från planering till redigering. Vid behov kan vi även hjälpa er sätta ihop en reklamvideo för era sociala medier. Vi har även möjlighet att fotografera era produkter så att det ser snyggt och proffsigt ut i er webbutik och sociala medier.

Ta kontakt idag för mer information eller för att boka ett planeringsmöte.

KMR Fotostudion ArtistID

ARTISTER OCH BAND

Spelningar – Vi fotar och/eller filmar din spelning och ser till att det blir en perfekt återblick på ditt liveframträdande!

Musikvideo

Har du visionen att göra en musikvideo till en av dina låtar eller släpp? Då hjälper vi dig att förverkliga din idé eller tillsammans planera och filma en musikvideo från scratch!

ArtistID

Skapa eller uppdatera din grafiska profil som artist. Ett proffsigt artist ID ökar möjligheterna att skapa nya fans och få fler spelningar. En klok investering för både etablerade och nya artister.

Ta kontakt

Skicka ett meddelande