OM FOTOSTUDION

Om oss

Fotostudion erbjuder privatpersoner och företag hjälp med allt som är relaterat till bild och video. I våra projekt arbetar kunder med Erik Almqvist, som är fotograf samt driftansvarig för Fotostudion.

Fotostudion ligger mitt i centrala Uppsala, granne med universitetshuset. Vilket gör det lätt för oss att ta oss till kunder och enkelt för kunder att hitta till oss. Studiohuset är ett fint gammalt hus med högt till tak, autentiskt trägolv och en mycket mysig innegård. Fotostudion har vi byggt och optimerat för att kunna erbjuda våra kunder en avslappnad och trevlig stund undertiden som vi hjälper till att producera högkvalitativt material.

 
Fotostudion - Om oss - smallrig
KMR Studios i Uppsala

Om KMR Studios

En del av något större

Fotostudion är en del av musikbolaget Killander Music Records (KMR Studios). Ett Uppsalabaserat företag vars arbete främst är att hjälpa artister skapa och ge ut musik med hög kvalité på ett hållbart, kreativt och inspirerade vis. KMR Studios är Sveriges första oberoende Dolby Atmos-certifierade musikstudio. Företaget har även erfarenhet av arbete med både film, ljudböcker och andra företagsrelaterade tjänster.

 

Mer om KMR Studios

Skicka ett meddelande