FOTOSTUDIO I UPPSALA

Professionell fotostudio

För privatpersoner och företag

Mitt i centrala Uppsala, granne med Universitetshuset och ett stenkast från Domkyrkan, finner du vår fotostudio som alltid är redo att ta emot fotograferingar av alla dess slag! Här kommer du arbetet med fotografen Erik Almqvist som kommer hjälpa dig med allt från planering, foto/film, redigering och leverans av ditt projekt. På den här sidan hittar du mer information om de tjänster vi erbjuder i vår studio och hur du kan komma i kontakt med oss.

KMR Fotostudion Mac

FOTOSTUDIO FÖR PRIVATPERSONER

Att boka hembesök av en fotograf är smidigt, men den höga kvalitetsnivån man får i en riktig fotostudio är svår att nå även med professionell utrustning. För att inte nämna att man inte behöver ta hänsyn till vädret! I vår studio hjälper vi privatpersoner med bland annat:

  • Snygga porträttbilder för t.ex. innehåll på sociala medier, det uppdaterade CV:t, eller den nya profilbilden.
  • Mysiga familj- eller parfotografier. Ta med familjen eller din partner och ta bilder i vår trevliga studio. Vi hjälper er med planering, fotografering och redigering.
  • Bild för körkort. Dags att förnya körkortet? Vi har vanligtvis tid inom 24h. Vi hjälper dig ta bilden, redigera den enligt trafikverkets regler och sedan får du med dig bilden så du kan posta den direkt.
KMR Fotostudion Fotograf Möten

FOTOSTUDIO FÖR FÖRETAG

Boka tid i våra trevliga och proffsiga fotostudio. Vi hjälper företag med allt från foto, film och formgivning. Nedan hittar du ett exempel på de vanliga tjänster kunder anlitar oss för:

  • Personalbilder. Ta med hela personalen eller skicka dem till oss löpande för att få proffsiga och enhetliga personalbilder till er hemsida, sociala medier eller utskick.
  • Produktbilder. Är du en egenföretagare som säljer produkter på nätet? Anlita oss för att öka din webbutiks konverteringsgrad genom proffsiga produktbilder. Vi hjälper dig hela vägen från planering och utformning, till fotografering och redigering.
  • Grafisk Formgivning. Ta fram eller fräscha upp er logotyp eller varför inte ta ett helhetsgrepp och uppdatera hela eran grafiska profil?
Boka fotostudio

Skicka ett meddelande